Konyec konyha: az orosz gasztrotúra – társasjáték ajánló

Sziasztok!

A mai napon egy igazán pörgős játékot hoztam ajánlónak, ami nem más mint a Konyec konyha: az orosz gasztrotúra.

 

A játék menete:
Az első lépés nem más, mint hogy letöltsük a hozzá tartozó applikációt. Ugyanis teljesen telefon vezérelt, kampány alapú a játék. Több kampány is található a játékban, amivel folyamatosan bővíthetjük, és ezzel egy időben nehezebbé is tehetjük a dolgunk.

 

Miután megadtuk, hogy hányan szeretnénk játszani, kiosztjuk a megfelelő számú lapot és kezdődhet is a játék! A feladat igen egyszerűnek tűnik, hiszen csak el kell látnunk étellel a fronton lévő orosz katonákat. Azonban mind ezt olyan hozzávalókból kell teljesítenünk min: lábköröm, homok, kapitalista nadrág, gumiabroncs, áfonya, vodka, fűcsomó, és még sok más nem túl egészséges dolog. A lényeg ugyan is mind a mellet, hogy lehetőleg ne mérgezzük halálra a katonákat az, hogy legalább a színe hasonlítson az eredeti ételre. Minden kártya hátoldalán található egy QR-kód.

 

Az applikáció segítségével be tudjuk őket olvasni, hogy a darálóba kerülhessenek a kezünkben lévő kártyák. Így kell közös erővel kikevernünk egy rózsaszín virslire hasonló dolgot! A játékban számos dologra kell figyelni. Minden kártyának van mérgezési szintje, amik összeadódnak amint a darálóba kerülnek a tárgyak. Úgy kell kevernünk a dolgokat, hogy ne lépjük át a megadott mérgezési szintet. Közben van egy szín határ is, hogy mennyire kell hasonítania az adott dolognak az eredeti ételre. Ha minden katonát sikerült úgy kiszolgálnunk, hogy közben nem vesztettük el az összes életünk akkor haladhatunk tovább. Így épül fel a Konyec konyha játék.

Vélemény:
Előre bocsájtom, hogy nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog az a játék. Bár én remekül szórakoztam rajta, a játék fekete humorral dolgozik, és aki nem tud átlépni ezeken, az nem fog felhőtlenül szórakozni rajta. Tetszett, hogy idővel bővülni és egyben nehezedni tud a játék. Kell is neki, mert különben nem lenne hosszú életű.

 

Így azonban adtak neki kihívást. A körök alatt lévő különböző feladatok, amiknek meg kell felelni szintén tetszett. Ez tud motiválni, hogy később vissza térjek egy korábbi pályára, kimaxolni azt! A játék nagyon jó hangulatot teremt a darálóval egy a parancsnokkal, aki egyik helyszínről a másikra vezet minket! Mivel színkeverős játékról beszélünk, ezért nem árt ha konyítunk egy kicsit hozzá, mert a kihívásosabb pályákat ennek hiányában nehezebben fogjuk tudni teljesíteni. Első ránézésre előfordulhat, hogy azt hisszük az egyes kör biztosan nem fog sikerülni és mégis nagyobb eredményt érünk el a szín sálán, a másik esetben pedig pont fordítva. Nos, ez az applikáció és az embere szem szépségei. Összességében azt tudom mondani, hogy mindenképpen többen érdemes játszani és egy olyan társasággal, akik át tudják adni magukat a hangulatnak!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük