Figyelem! A társasjáték kölcsönzés csak a 11. kerüeti Bercsényi utcai üzletünkben érhető el!

Gondolkozol egy társasjáték megvásárlásán, de bizonytalan vagy, ezért inkább csak kipróbálnád egyelőre?

Hétvégén társas játék partyt szervezel a haverokkal és kéne valami ütős játék, de azért nem vennéd meg most?

Van megoldás ezekre a problémákra!

 

Bérelj társasjátékot a Phantom Games-től.

 

Hogyan működik?

 

Gyere be üzletünkbe vagy telefonon / email-ben érdeklődj, hogy van-e bérelhető az adott játékból, amit kiszemeltél. Egy játékból érdeklődéstől függően korlátozott mennyiséget bontunk meg bérlési célra, így ha minden játékot már kiadtunk, akkor meg kell várnod, hogy visszahozzák. Ha pedig nincs bérelhető társas abból, amit szeretnél, akkor sok játék esetében bontunk neked egy újat.

Egyszerre több társast is hazavihetsz így.

 

Mennyibe kerül? Mikor hozzam vissza? Mikor kell fizetni?

 

A bérlésnek a feltétele, hogy a játék teljes vételi értékével megegyező óvadékot ott kell hagynod nálunk. Ezt csak KÉSZPÉNZ-ben van lehetőséged megtenni.

Minden társasjátékot távozás előtt köteles vagy ellenőrizni, hogy minden alkatrész megvan-e? Sértetlenek a tartozékok stb… Mi is ellenőrizzük majd vissza hozatalkor, ennek azért van jelentősége, mert ha kiderül, hogy sérülést szenvedett a játék, akkor ezzel a játék a te tulajdonoddá válik, mi pedig megtartjuk az óvadékot. Előfordulhat, hogy eleve sérült vagy hiányos a játék, akár egy frissen bontottnál is, ezért kérlek ne mulaszd el ezt, hiszen a te érdeked!

 

A bérlés díja az óvadék (Teljes vételi ár) összegének a 10%-a hetente. Ez meghosszabbítható igény szerint 4 hétre, de ha 2 hét elteltével sem szólsz a hosszabbítás tényéről, akkor automatikusan megvásároltad a játékot! Amint lehet jelezd felénk telefonon vagy emailen. A bérlés díja pontosan 1 hétre szól, tehát a tárgynappal megegyező napon kell visszahozni a társasjátékot legkésőbb zárásig. (Ha kedden vitted el, akkor a következő héten, kedden zárásig be kell hoznod)

Ha nem sikerül bejuttatnod időben, akkor automatikusan hosszabbodik a bérlés 1 héttel. Csak teljes heteket lehet hosszabbítani, nem arányosítjuk le, ha mondjuk csak 1 vagy 2 napot csúszol.

 

Nincs, bent amit szeretnék! Most mi lesz?

 

Aggodalomra semmi ok! Várólistára is fel lehet iratkozni a kölcsönzésnél, de ha a megbeszélt napon nem jössz el érte, akkor oda adjuk a soron következőnek.

 

Mindent ki lehet kölcsönözni, ami az oldalon, van?

 

Nem feltétlenül, de igyekszünk mindent megtenni, hogy valamennyi játékot ki tudjatok próbálni. Az egyszer végig játszható játékokat biztos nem fogod tudni így hazavinni kölcsönzésre és a játékok egyes kiegészítőjét sem biztos, hogy megfogod találni, mert nem sokan vesznek ki szimplán csak egy kiegészítőt!

 

Tetszik a játék, megtartanám! Most mit kell tennem?

 

Kérlek, jelezd felénk! Emailben vagy telefonon mielőtt jelezd, ha ilyen döntés születik. Ezen kívül nincs más teendő, az óvadék összegét megtartjuk, te pedig megtartod a játékot. Ha így döntesz, akkor a kölcsönzési szolgáltatásunk INGYENES volt! Ezért nem kérünk tőled többletdíjat. Ennek feltétele, hogy legkésőbb a 2. héten szólj nekünk, mert örülünk, ha megtartod a játékot, de más is szeretné kipróbálni!

 

Kell ez a játék! De nincs belőle új?

 

Természetesen az is megoldható, hogy visszahozod a játékot és egy teljesen újat is tudsz vinni a bontott helyett. Ezt  csak teljesen azonos másik játékra tudod igényelni. Így ha X játékot kölcsönöztél, akkor nem vihetsz haza Y játékot. Ha neked magyar nyelvű volt, nem vihetsz így haza egy új angol kiadást, csak tejesen azonosat.  Ha új játékot viszel, akkor a teljes árát kell megfizetned, de itt is ingyenes volt a kölcsönzés ebben az esetben, DE csak akkor tudsz ezzel a jogoddal élni ha a kölcsönzési idő nem haladta meg az egy hetet. 

Kiegészítés 

Azok a játékok, amik védőfóliával vagy egyéb extrával vannak ellátva, ott ezeknek az értéke is hozzá adódik az óvadék összegéhez. Ha valaki az új játék vásárlása mellett dönt és nem a bontottat szeretné megtartani, úgy a különbözetet visszakapja!

A társasjáték kölcsönés minimum heti díja 600 Ft, abban az esetben is ha a játék ára alacsonyabb 6000 Ft-nál

Fontos még, hogy zárás előtt legkésőbb fél órával érkezzetek a kölcsönzéssel kapcsolatban, mert vannak olyan játékok, ahol a leszámolás akár 20 percet is igénybe vehet, ami az utolsó 30 percben kivitelezhetetlen! Ilyen esetekben megfogunk kérni, hogy másnak fáradjatok vissza, ezért inkább tartsátok észben! 🙂

Társas bérlés online?

 

A jövőben tervezzük a társas bérlést online formában is, hogy több otthonba el tudjon jutni ez a remek szórakozás!

 

Ennek részleteit még nem dolgoztuk ki, így ebben a pillanatban csak személyesen veheted igénybe üzletünkbe!

 

Lista a jelenleg bérelhető társasjátékokról