Elindult a törzsásárlói rendszerünk, mely arra szolgál, hogy a hozzánk hűséges vásárlókat megjutalmazzuk mi is valamivel, mert minden egyes ügyfél számunkra nagyon fontos, ezért úgy éreztünk, hogy nekünk is kell adni valamit nektek!

Hogyan lehet hozzájutni?

Nincs havidíja és folyamatosan teljesítendő feltételek, egyszer kell kiváltani és örök életre szól!

Egyetlen kritériumnak kell megfelelni, egyösszegben kell 25.000 Ft értékben vásárolni bármelyik üzletünkben és kollégáink kérésedre kiállítja neked, névre szólóan!

Milyen előnyökkel jár?

A vásárlásod összegéből 5%-ot jóváírunk a kártyádon pontokban, melyet korlátlan ideig felhasználhatsz. Ez a nem akciós / kevezményes termékek után jár

Ezen felül visszanézhető minden vásárlásod a rendszerünkben, így ha terméket cserélnél blokkot se kell felmutatnod, csak a kártyát.

Mire érvényes a kedvezmény, mi után kapom a pontokat?

Minden termékünkre, kivéve nevezési djíak, rendezvény részvételi díjak a teljesség igénye nélkül.

Hogyan érdemes használni a kártyát és hogyan van rá lehetőség?

Van aki gyűjti a pontokat és van aki azonnal a keveset is felhasználja, akár egy jó társasjátékra, ami megtetszik! Ebbe nem fogunk beleszólni, de adunk tippet, hogyan érdemes használni!

Nincs meghatározva, hogy mennyi pontot használhatsz fel minimum egy vásárlás során, de a vásárlás teljes értékének max 50%-t tudod pontokban kifizetni. Bármekkora értékű vásárlásnál tudod a kártyát használni.

+ 1 tipp: Azoknál a vásárlásoknál, ahol pontokban fizetsz, mindegy, hogy hány %-ban, a vásárlás fennmaradó összege után nem fog neked a rendszer újabb pontokat jóváírni, ezzel számolj!

Hogy kell használni?

Add oda kollégáinknak a vásárlás során és a vonalkód alapján beazonosít téged a rendszer.

Hol tudok vele fizetni, pontot beváltani vagy szerezni?

Bármelyik üzletünkben, de jelenleg ez csak a személyes vásárlásokra vonatkozik!

Ha a webshopban személyes átvételre adod le a rendelést, természetesen átvételkor használható!

Biztos később kiterjesztjük ezt a webes rendelésekre, még dolgozunk rajta!