Mi nem egy hagyományos játékbolt vagyunk!

 

Mindenki, aki nálunk dolgozik egytől – egyik játék fanatikus, akik arra tették fel életüket, hogy megismertessék másokkal is ezt a remek világot! Ha nálunk vásárolsz, akkor azt támogatod, hogy a szórakozásnak ez a formája fennmaradjon még sokáig! Nálunk a játékosok a játékosokért vannak! 

Hogy minél könnyebben meg tudjon mindenki ismerkedni a társasjátékok, kártyajátékok és szerepjátékok világával. 2021 októberében megnyitottuk üzletünket is Budapesten a 16. kerületben, sok év gondolkodás után, hogy-e nemes küldetésnek szenteljük magunkat. Fontos volt számunkra, hogy ne csak kereskedés legyünk, ezért rögtön klubhelyiséget is indítottunk, ahol akár 30 – 40 fő is tud játszani, helyszínt adva versenyeknek, rendezvényeknek, játék bemutatóknak is.

Fontos volt az is számunkra, hogy ne csak webáruházként működjünk, mert hisszük, hogy a személyes kiszolgálásnál nincs értékesebb! Legyen szó könyv, társasjáték, szerepjátékról… mi biztos fogunk tudni ajánlani valami neked valót.

Hisszük, hogy a társasjáték nem csak gyerekeknek szól, nem csak a gyerekek játszanak. Sőt! Minél jobban idősödik az ember, annál több megpróbáltatás éri és ilyenkor szükség van arra, hogy kiszakadjunk a szürke hétköznapokból és belebújjunk más bőrébe. Mondjuk egy mágus elf vagy inkább a Roxfort egy tanulója szeretnél lenni? Itt megteheted, az lehetsz, aki csak szeretnél!